Huh, synttärit on nyt juhlittu. Eilen oli aika väsynyt olo, kun olin tukka putkella painanut torstaista saakka. Enpä ole pitkiin aikoihin nukkunut yötä niin hyvin kuin viime yönä :).

Eilen tulikin sitten herkuteltua tän neljän viikon edestä :(. Vedin navan täydeltä kaikkea, täytekakkua, voileipäkakkua, pikkuleipiä jne. Pienoisen järkytyksen kyllä koin, kun yhdeksän aikaan katsoin BB Talk Showta. Olin päivän syönyt kaikkea muuta kuin terveellistä ruokaa, iltapalaksikin voileipäkakkua . Huomasin kaipaavani kipeästi jotain kevyttä ja rasvatonta. Ei muuta kun jääkaapille ja väsäsin itselleni ison satsin salaattia ja kyytipojaksi lasillisen vettä. Ja ai että oli hyvä olo! Ennen tätä kevyttä kuuria olisin huoletta vetäissyt aamupalaksi hiukan mascarpone-marjapiirakkaa ja täytekakkua mutta tänään meni pari ruisleipää lehtisalaatilla ja itse kasvatetulla tomaatilla. Ei tehnyt yhtään mieli makeaa, päin vastoin, alkoi etoa kaikki se voin ja sokerin määrä. Arvatenkin sorrun kyllä makeisiin vielä tämän päivän aikana mutta toivon tosiaan, että joku järki olisi ehtinyt kehittyä kuukauden aikana. Ainakin eilinen ilta ja tämä aamu viestii pienestä kehityksestä :).

Eilen jäi zumba väliin, kun oli pojan juhlat. Onneksi ohjaajakin oli sairastunut, niin tavallaan en jäänyt mistään paitsi. Ens viikonloppua odotan tosi kovasti, niin pääsee taas keikkumaan. Tänään ajattelin kotizumbailla ja illalla lähteä taas lenkille. Eipä tälle päivälle sen kummempia suunnitelmia.