Heti alkuun kaikille kiitokset kommenteistanne edelliseen paatokselliseen vuodatukseen :). Mielialani paranee päivä päivältä ollen jo melkein normaali. Kyllä auttoi viettää yksi päivä pohtien ja itsesäälissä rypien.

Uusi viikko ja uudet kujeet. Mä vaan olen ihan megaturvoksissa! Paino on plussalla ainakin kilon verran. En oikein ymmärrä, en ole mässännyt sen torstain jälkeen, vaikka eilen zumban jälkeen teki ihan hurjasti mieli käydä hakemassa yksi 15 cm Subi... En siis käynyt ja söin iltapalaksi vain jugurttia ja pari ruisleipää. Okei, jouduin eilen ottamaan aamulla ja illalla migreenilääkkeet, josko ne sitten kerää hurjasti nestettä. Sormet on nimittäin niin paksut nakit, että vihkisormus ei mene puoltaväliä alemmas. Pohdinkin tässä, että onko syypää turvotukseen zumba vai lääkkeet vai jopa molemmat. Äsken kotizumbasin 25 minuuttia, kun olin vielä eilisen huumassa ;) ja tuntuu, että sormien turvotus vaan paheni.

Eilen oli taas parin viikon tauon jälkeen zumba-tunti. Ohjaajamme olikin yllättäen vaihtunut ja tunti oli ihan eri tyylinen. Vanhan ohjaajan tunnista selkeästi erotti zumban askeleet mutta tuntui että tämä uusi vaan sähelsi jotain sinne päin. En ollut ihan niin hikinen ja poikki eilisen jälkeen ja luulenkin ettei tunti ollut ihan yhtä tehokas. Tietysti oon onnellinen, että pysyin mukana ja tein kunnolla töitä sen ajan, kun niitä askeleita sieltä erotin :D. Äskettäisessä kotizumbassa sain mahdottoman hien päälle 25 minuutissa, joten se varmaan kompensoi eilisen puutteita.

Kerronpa vielä hiukan meidän perheen viikonlopusta. Se oli pitkästä aikaa ihanan vauhdikas. Joka päivälle oli jotain puuhaa eikä siis tarvinnut vain jököttää kotona. Mä aloitin viikonlopun jo perjantaina ja lähdin kauppakeskukseen yksin viettämään aikaa ja tekemään ostoksia. Hemmottelin itseäni oikein kunnolla ostamalla Sokoksen 3+1 päiviltä takin ja samalla aloittelin naamiaispuku-ostoksia. Me mennään mahtavan isoihin Halloween synttäribileisiin kuun lopussa ja kaikilla pitää olla naamiaispuku. Minulta pyydettiin juhliin täytekakut n. 90 hengelle ja kävinkin Tiimarista ostamassa kakuntekoon tarvikkeita. Lauantaina ostokset jatkuivat. Sain miehen vihdoinkin mukaani naamiaispukukauppaan ja tuhlasin jälleen meikkeihin ja oman pukuni asusteisiin. Todella terapeuttista :D! Lauantaina kävimme vielä ystäväperheessä kyläilemässä, sunnuntaina aamupäivällä paikallisilla markkinoilla ja illalla minä lähdin vielä zumbaan. Ei ollut tylsää hetkeä koko viikonlopussa.

Mutta nyt pitää alkaa lapsille syöttämään ruuan joukossa kasviksia. Kuopus syö aina annoksestaan ekana porkkanat eikä tuo muutenkaan kasviksia kritisoi mutta esikoinen, hän kritisoi nykyään jokaista ruokaa. On päiviä, jolloin tuo syö annoksestaan vaan pari haarukallista ja on muka täynnä sen jälkeen. Mielenkiintoista nähdä mikä päivä tänään on kyseessä. Sopii vaan toivoa, että joskus mun kohdalla käy samalla tavalla, pari haarukallista ja OHO, on niin täys olo ;D.