Kävin eilen lasten kanssa shoppailemassa. Loppujen lopuksi en ostanut mitään itselleni (kuten tavallista). Lapset saivat välttämättömiä talvivarusteita ja täydensin leivontavälinevarastoa sokerimassoilla ja kimallegeelillä. Nämä kyllä menevät Halloween-kakkuihin, joten en niitä koe omaan käyttööni tuleviksi.

Ja sitten toi otsikko... juups, sorruin ja kunnolla. Kun ei tyhmän pää hälytä yhtään. Juhlistaa nyt hyvää pudostusta Arnoldsin donitsilla. IDIOOTTIMAISTA, sanon ihan suoraan. Onneksi donitsin ostaminen ei ollut itsestäni lähtöisin. Esikoinen vonkui ja mankui tiskin edessä niin kauan että lupasin iltapäiväksi ostaa yhden. Ja ostin toisenkin itselleni. Pahus sentään. Tänään saankin sivakoida kävelysauvojen kanssa maratonin verran, että saan ne kalorit nirhattua.

Pääasia on, että ei suuremmin harmita, vaikka tuossa itseäni kunnolla ripitän. Tiedostan sen, että donitsin syöminen oli todella typerää mutta eipä enää tee mieli niin karmean rasvaista pompsia. Nyt on hyvä taas olla, kun on saanut tuonkin mieliteon pois systeemistään :D.