Vihdoinkin ehdin tänne. On ollut taas niin mahdotonta menoa tämä meidän perheen elämä :). Hiukan on hirvittänyt, että miten painon kanssa mennään, kun ruokailutkin ovat olleet vähän sitä ja tätä. Lauantaina olimme hautajaisissa pitopöydän ääressä, sunnuntaina ja maanantaina isien kakkuja maistelemassa. Kaikesta huolimatta viikon tulos on -1,2 kg. Tuostahan on 0,8 kg niitä Halloweenina hankittuja, joten mun laskukaavan mukaan 0,4 kg ollaan oikeesti alempana. Jopas oli hankalasti selitetty....

Liikunta on ollut tosi vähissä. Sunnuntaina jäi zumba välistä, kun olimme vanhempieni luona parin sadan kilometrin päässä. Tiistaina sentään kävelin painonhallintaryhmästä kotiin. Parempi tietysti olisi ollut, jos olisin ehtinyt kävellä ryhmään, mutta jouduin pyytämään mieheltä kyydin ja lenkin pituudeksi jäi vain 3,5 km.

Eilen tapahtui jotain perin kummallista. Meillä ei ole muut oikein kukkakaali-faneja, joten keitin itselleni pakastekukkakaaleja lounaan ja päivällisen lisukkeeksi. Ja siis oikein kunnon kasat. Päivällä jo huomasin, että kaalit maistuu jotenkin omituiselle mutta ajattelin makuaistin olevan väärässä. Illalla söin annoksesta toisen puolikkaan. Lähdin ruokailun jälkeen kauppakierrokselle (useampi kohde oli mielessä) ja palasin tunnin sisällä kotiin. Ehdin käymään yhdessä kaupassa ja viikon ruokaostokset tein parille päivälle. Mahani meni totaalisesti kärrynpyörää ja illan vietin vessassa tai muutaman metrin läheisyydessä. Yöllä heräilin valtavaan pulputukseen ja kurinaan mutta ei tarvinnut enää juosta vessassa. Maha ei ole kunnossa vieläkään mutta onneksi ei ole enää niin turkasen kipeä!  Jos jatkossa haluan kypsennettyä kukkakaalia, niin ostan satavarmasti tuoretta. Ja siis kukaan muu meidän perheestä ei sitä syönyt ja muilla on mahat kunnossa.

Nyt lähden kommenttikierrokselle, tässä onkin ollut taas pitkä tauko välissä.