Onpas kylmä aamu, hrrr! Siis jopa tänne lounais-rannikolle on saapunut häivähdys talvea. En vieläkään tiedä tykkäänkö talvesta vai en. Kova pakkanen, no thanks! Loska räpäskä, ei kiitos! Semmonen 15 cm lunta ja n. -5 pakkasastetta, kiitos. Harmi vaan mun toiveisiin vastataan ehkä viikon ajan koko talvesta. Yleensä täällä päin maata vallitsee se sievä plussakeli ja loskaa & vettä joka paikka täynnä. Viime talvi oli jopa täällä rasittavan luminen ja kylmä. Okei, en siis ole talvi-ihminen. Joka tapauksessa päivitin blogin ulkonäön keleihin sopivaksi. Tuunarin sivupohjat antoi taas hyviä vaihtoehtoja :).

Laihdutus sujuu keskimäärin hyvin. Eilen olin väsynyt, siis todella väsynyt. Nukuin jopa 1,5 tunnin päiväunet ja menin illalla kymmenen aikoihin nukkumaan. Aamulla pojat herättivät kahdeksan jälkeen. Kyllä siinä on jo tarpeeksi unta yhteen vuorokauteen. Takaisin eiliseen, näytti siis jo jossain vaiheessa siltä, että mennään pisteissä yli ja paljon. Iltapäivästä muhun iski totaalinen makeannälkä ja koitin sitä tainnutella ensin jugurtilla -> ei mitään apua. Odotin vartin, kun sanotaan että vartissa pahin makeannälkä unohtuu -> jälleen ei mitään apua. Rohmusin sitten pojalta yhden Brunbergin mansikkapusun (hyi minua!!!) ja taltutin makeannälän sillä. Päivällisaikoihin aloin tuntea huonoa oloa, söin lämpimän ruuan puoli väkisin ja siinä yhdeksän aikaan illalla iltapalaksi riitti puuro ja yksi leipä. Pisteet meni kaikki mutta eivät ylittyneet. Mikä lie pikavatsatauti iski, sillä kuvotus oli kamalaa ja vatsaa kiersi hurjana. No, nyt onneksi olo on paljon parempi, flunssainen, mutta ei kurja.

Illalla pitää jaksaa taas raahautua painonhallintaryhmään. Ekaa kertaa on semmoinen olo, että en jaksaisi lähteä. Tiedän kuitenkin sen johtuvan siitä, että olen joka ilta juossut jossain jo varmaan viime torstaista saakka. Eipä ole aikoihin ollutkaan näin kiireistä syksyä. On ollut jos jonkinmoista juhlaa ja pikkupippaloa ja tulevana viikonloppuna juhlitaan taas. Kummityttömme täyttää 1 vuotta :). Sitten on sentään kahden viikon tauko ja jälleen juhlitaan miehen veljen ja hänen vaimonsa 30-vuotis synttäreitä Halloween-malliin. No, on varmaa, että se kahden viikon tauko ei tule olemaan millään tavoin rauhallista aikaa, sillä minä (amatööri-kondiittori) leivon ne Halloween-täytekakut 90 hengelle. Hämähäkkejä pitäisi alkaa jo tehdä sokerikuorrutteesta ja harjoitella pikeerin pursottamista. Jos vaikka saisi hienoja hämähäkin seittejä kakkujen sivuihin :).

Aurinkoista tiistain jatkoa kaikille! :)