Hiukan on harhaanjohtava otsikko :D. Mä virittäydyn jo Halloween-tunnelmaan ja huijaan otsikoilla ;). Trick or Treat, eiks se niin mene...

Eilen oli melkoinen tohinapäivä. Tein todellakin yhdeksän kääretorttulevyä, käväisin lapsen päikkäritauolla lääkärissä ja illalla vielä kaupassa. Yhdeksän aikaan illalla lopetin viimeisen erän karkkien sulatuksesta ja nautin mielestäni ansaitun itse tehdyn hampurilaisen. Päivä meni todella pienellä ruualla, kun jotenkin unohdin tohinassa vaan syödä. Illalla oli kiljuva nälkä ja ihan mahdoton väsymys.

Tänään sama leipomistohina alkoi puoli yhdeksän aikaan aamulla ja nyt pidän pientä taukoa kun odotan täytteen hyytymistä. Sen kyllä sanon, että suklaata tai Omar-karkkia en suuhuni laita pitkään aikaan. En siis ole niitä tässä syönyt mutta ihan vaan niiden näkeminen tekee etovan olon. Kuorin eilen 2,7 kg karkkeja päälysteistään ja sulatin ne 3,6 litraan kermaa. Ei kiitos karkkia, ei kiitos kermavaahtoa. Siis hyväähän ne on kakun välissä, suorastaan taivaallista ja huomisilla vierailla on herkkua syötävänä mutta luulenpa että mä en niihin valmiisiin kakkuihin koske tikullakaan :D.

Nyt laittamaan lapsille ja varmaan itsellekin ruokaa ja tekemään taas yksi kakku valmiiksi.