Tänään on kuudes päivä uutta elämää ja edelleen hyvältä tuntuu :). Viikonloput on mulle aina hankalia ja arki sitä ihanaa ruodussa pysymistä. Karkkimussutukset on mielessä käsitelty ja anteeksi annettu mutta en anna itselleni enää lupaa ratketa moiseen höperyyteen. Jatkossa puran harmitukset jumppaan ja lenkkiin.

Uusi viikko on aloitettukin hyvissä merkeissä. Flunssa alkaa antaa periksi, olo oli herätessä pitkästä aikaa ihan inhimillinen, joten tänään aloitin liikkumispuolen. Ei muuta kun muksuille telkkarista filmi pyörimään ja tämä mamma laittoi läppäristä Zumba-dvd:n pauhaamaan. On saanut kyseiset levyt kesän aikana pölyttyä laatikossa, mutta tänään ne taas pelastettiin käyttöön ja voi pojat miten hyvältä tuntui. En uskaltanut näin flunssan jälkeen "treenailla" kun vartin, mutta se vartti sai veren kiertämään ja hien lentämään. Lapsiparat eivät päässeet nyt suorittamaan aamupäivän ulkoiluja, kun minä jumppailin sisällä ja puran samalla sairastuspuoltoistaviikkoisen sotkuja talosta. No, iltapäivästä sitten ulkoillaan senkin edestä ja hyötyliikutaan pihassa.

Nyt perunamuusin vääntöön. Itse syön pelkät keitetyt perunat kaalipadan kera mutta lapsukaisille täytyy tehdä muusia, kun ressukat joutuvat kestämään äidin kevyttä kaalipataa :D.