.... mutta siitä täytyy silti aloittaa.

Eilinen ei sitten mennyt ihan putkeen. Olo oli huono, ihan kun flunssa yrittäisi iskeä päälle. Huilasin aika pitkälti sohvalla ja iltapäivällä sorruin joulutorttuun. Kompensoin sitä kylläkin päivällisaikaan syömällä energiapitoisempaa broileripastaa todella vähän ja isomman kasan kasviksia. Iltapala-aikaan söin karjalanpiirakoita 2 kpl ja samalla tuhosin koko päivän "uurastuksen". Hiukan harmitti mutta onneksi tänään on taas uusi päivä :).

Tänään lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, että pysyn ruodussa. Pakkokin on tai en kehtaa mennä illalla painonhallintaryhmään... ;) Tänään on hiukan parempi olo, johtuen varmaan pitkistä yöunista. Menin illalla aikaisin nukkumaan ja aamulla sain nukkua melkein puoli kahdeksaan saakka. Kyllä hyvät yöunet auttaa melkein vaivaan kun vaivaan.

Lenkille tekisi mieli mutta kun mittari näyttää -22 niin ei oikein viitti istuttaa lasta rattaissa. Mä oon parina viime viikkona aina tiistaisin kävellyt sinne painonhallintaryhmään ja takas kotiin (n. 7 km) mutta tänään taitaa jäädä välistä. Tietty jos keli oikeesti lauhtuu, niinkun on lupailtu, niin sitten kyllä voisin edes toisen suunnan kävellä. Mutta sen näkee sitten illalla. Tämän aamupäivän suunnitelmissa on zumba-dvd:n vatsalihastreenin suorittaminen. Se on mukavan pituinen pätkä aamupäivään. Muistaakseni n. 15-20 min. niin sen ehtii melkein koska vaan tekemään.

Mutta nyt laitan lounas-/päivällisruuan uuniin. Tänään syödään liha-kasvis makaronilaatikkoa. Kasviksia on mukana saman verran kuin lihaakin :). Itse kyllä syön tätä ruokaa n. 1/3 lautasesta ja loput täytän salaatilla ja kukkakaali-parsakaali-porkkana sekoituksella. Jälleen toivottelen kaikille hyvää pakkastiistaita!