Nyt ei mene kovin hyvin. Eilinen meni juu pisteiden kanssa mutta yli mentiin niin että paukkui. Oikeastaan en illalla edes välittänyt laskea, katsoin vaan sen verran, että söin kohtuudella enkä kyllä mitään epäterveellistä. Ylityksiä tapahtui ihan ruisleivällä ja rasvattomalla jugurtilla. Mutta liika on aina liikaa, ei sen väliä ole vaikka on terveellistä, jos syön enemmän kun tarvin.

Tämä laiharin alku on ollut kyllä aika vaikeaa. Ensin oli pitkä flunssa, sen jälkeen kolmen päivän migreeni ja nyt sen ärhäkän flunssan jälkitautina poskiontelo- ja korvatulehdus. Näiden kolmen asian takia mä olen tämän pariviikoisen joutunut pelaamaan vain ruokavaliolla, liikunta ei ole ollut mahdollista kun ihan parin päivän ajan. Kivaa. Syö kyllä kiitettävästi tuota motivaatiopuolta. Onneksi huomenna alkaa se meidän kunnan laihdutusryhmä ja tämän viikon lopulla vielä zumbakin. Toivon olevani antibiootin ansiosta zumbakuntoinen, sen verran kiinnostavasta lajista on kyse :).

Loppuun vielä jotain positiivista. Täytyykin muuten alkaa joka päivä miettiä yksi positiivinen asia, jonka olen pystynyt tekemään, jotta saan silläkin motivaatiota pysymään yllä. Nyt siis päivän positiivisuus: Meillä on pakastimessa suklaa-toffee muffinseja ja Tuulaman torttua, joihin en ole koskenut kertaakaan. Ovat siis olleet siellä koko tämän kevennetyn elämän ajan eikä ole edes tehnyt mieli ottaa herkutteluun. Eilen mieheni kysyi haluanko kahvin kanssa herkutella suklaista piirakkaa mutta kieltäydyin vahvasti. Muut saivat herkkunsa, minä askartelin marsipaanilla :).